Шампоаните против косопад перфектно предпазват косата от вредните фактори на околната среда, подхранват и изпълват косата с влага, подобряват кръвообращението и събуждат спящите фоликули. Освен всичко това професионалните шампоани против косопад имат още

Великата Ванга е казвала: „Човек никога няма да чуе себе си, няма да разбере смисъла на своите сънища и не ще се избави от душевни и физически болести, ако не се научи да диша правилно. Колкото и да е странно всички дишат неправилно, губейки взаимовръзката връзка между душата и тялото“.

Искате ли да запазите за дълго здравето, младежкия ентусиазъм, енергията, блясъка в очите? Искате ли да останете млади тялом и духом дълги години? Събудете интерес у противоположния пол? За да запазите тънък и лек в тялото? Във всяка ситуация да имате спокойствие?

Много хора от различни възрасти и пол страдат от косопад. Понякога скъпите козметични продукти се оказват безсилни в борбата с този проблем, но съществуват и друг възможности за лечение на косопада. Изпробвайте някоя от представените маски срещу косопад,

Стриите представляват фини червени линии, които се се развиват в бели ивици, покрити с тънка кожа. Никога няма да се отървете от тях, но те могат да станат по-малко забележими с течение на времето.

Стриите могат да изглеждат неприятно, особено на открита кожа, например на предмишниците в близост до подмишниците и на вътрешната част на бедрата или коленете.

Много продукти за красота се рекламират, като обещаващ и надежден продукт срещу техното премахване. Но защо да губите пари за скъпи лосиони и кремове, когато можете да си ги направите сами у дома?

Ето няколко рецепти за естествени стрии или може да изберете готов крем за стрии от Palmer’s

Понякога главоболието е непоносимо и е трудно за нас да го избегнем. Най-вече, когато сме под стрес, главоболието се появява автоматично. А ако болката се засили, започваме да се чувстваме по-отпаднали и безсилни.