Модерно луксозно обзавеждане, как да създадем уникално изживяване

След тежък работен ден няма нищо по-приятно от това да се приберете у дома и да си починете, да прекарате малко време със себе си и да можете да се насладите на хубава книга или чаша вино във вашата луксозна трапезария. Събуваме обувките си, отпускаме ръцете си, а също и тежкото си тяло върху дивана, леглото или фотьойла. Усещането, което ни дава този момент, предава мир и спокойствие.

В този момент нищо няма значение, има само момент на спокойствие и тишина около нас. Така стигаме до извода, че това усещане за хармония и почивка със себе си и пространството, което ни заобикаля, може да ни осигури само нашият дом и всяка една от мебелите, които го съставят.

Аспекти, които трябва да имате предвид при избора на модерни луксозни мебели

Преди да се задълбочите в точките, които трябва да вземете предвид при избора на модерно луксозно обзавеждане, бъдете наясно, че е от съществено значение е стаята да бъде в идеална хармония с луксозната декорация и най-вече да съответства на мебелите.

Първото впечатление е от съществено значение

Когато влезем в един дом за първи път, първото нещо, което поглеждаме е антрето, първото място и мястото, където обикновено има закачалка за оставяне на якета и палта.

В зависимост от пространството, с което разполагаме, можем да поставим и скулптура или подова лампа, които ще направят тази стая по-красива и добре осветена, като добавим малки декоративни детайли.

Комбинирайте мебели, цветове и текстури

Всекидневната е стаята, в която се отразява стилът и отношението на хората, които живеят в един дом. Поради тази причина качествените фотьойли, дивани и табуретки се превръщат в сърцето на това пространство.

Използвайте материали, които предоставят определени допълнителни подробности. Покритията от кожа, кадифени тъкани, метали, масивно дъбово дърво, шипове и злато създават ефект на разкош и маркират разликата между ежедневието и ексклузивното.

Помислете за пространството

В зависимост от пространството, с което разполагате, можете да обзаведете стаята си по един или друг начин. В просторна и добре осветена стая можете да използвате мебели с неутрални цветове и определени детайли и аксесоари, които ви позволяват да създадете усещане за движение.

Ако пространството е по-малко, използването на елегантни мебели с извити и вълнообразни форми ще направи стаята да изглежда много по-голяма. Освен това можете да си помогнете и като включите функционални мебели, като легло със съхранение или ракла,  текстурирани стени или огледални плъзгащи се врати, за да създадете усещането за по-голямо пространство. Ако не, мебелите по поръчка ще бъдат вашият най-добър съюзник. Не забравяйте да използвате точките на естествена светлина във ваша полза.

 

**Конзола за дебъг на Joomla!**

**Сесия**

**Информация за профила**

**Използвана памет**

**Заявки към базата данни**

**Зареждане на грешките в езиковите файлове**

**Заредени езикови файлове**

**Ред без превод**