Всеки собственик на жилище трябва да гарантира, че интериорът и облицовките съответстват възможно най-много на неговите идеи за комфорт в къщата. За това често се изисква ремонт и декорация на апартамента. Ако говорим за факта, че наскоро сте станали

собственик на апартамент в нов жилищен комплекс, тогава просто трябва да поръчате ремонт на апартамент в нова сграда в доверена компания. Компания за дизайн и ремонт на апартамент „Ем Строй Ремонти” в София ви приветства. Ние знаем как да проектираме красиво и функционално пространство на разумна цена. На Вашите услуги е екип от професионалисти, който създава мечтан интериор за Вашия бюджет във всеки стил.

Къде да поръчате ремонт на апартамент в нова сграда в СофияГолям брой оферти в тази област могат да объркат клиентите. Нека да изясним малко ситуацията и да насочим вниманието ви към отличителните черти на компаниите. Условно ще разделим важните разлики в три раздела и ще говорим по-подробно за всеки:

 1. Какъв трябва да бъде договорът, авансово плащане, подход към въпроса.
 2. Защо не подценяваме значението на дизайна на проекта, избора на дизайнера.
 3. Кой и с какви материали ще извърши ремонта.

Защо ремонтът на апартаменти в нова сграда до ключ не трябва да се доверява на непроверена компания

 

И така, първата точка е подписването на договора.

Преди да направите това, уверете се, че имате работа директно с човека, който ще извършва услугата вместо вас. Собствените средства, това е важното при избора на фирма. В екипа на „Ем Строй Ремонти” работят опитни специалисти, ние сме истинска фирма, а не посредник, който търси изпълнители по поръчка. Договорът за довършителни работи и ремонт трябва да бъде написан на разбираем език, да има прозрачни условия, които са изгодни и за двете страни.

 • Без авансови плащания за работа, само поетапно плащане за извършената работа. Точно това се случва, когато работите с нас. Ако ви бъде предложено да направите авансово плащане за работа, особено качеството, което не сте виждали, помислете за това.
 • Задължително посочване на срокове и санкции при неспазване. Да, трудно е за вярване, но ние предписваме в нашия договор, че ще ви платим неустойка, ако изпуснем сроковете. Факт е, че ние сме уверени в нашите сили и възможности. Първо, в „Ем Строй Ремонти” винаги се посочват срокове, които могат да бъдат спазени. Други компании често претендират за по-кратко време, за да убедят клиента да ги избере. Второ, ние винаги спазваме сроковете, фиксирани в договора, така че смело включваме плащането на неустойки в договора.

 

Ремонтът и довършването на апартаменти до ключ при нас е:


 • Работим от всеки етап чак до последната електрическа крушка в аплиците и декора във всекидневната, ако това е, което искате. „Ем Строй Ремонти” разработва дизайнерски проекти за апартаменти в нови сгради, извършва цялата гама от работи по подреждането, включително обзавеждане. В същото време сме готови да започнем работа на всеки етап: апартаменти за довършителни работи, груби довършителни работи, частично или напълно завършени фини довършителни работи.
 • Заедно с договора се подписва честна оценка с подробно описание на всеки вид работа и материали. Ние сме заинтересовани да разберете за какво ще бъдат изразходвани средствата, предвидени в бюджета. Между другото, ние винаги се придържаме към определения от вас бюджет и не допускаме нерационално харчене.
 • Многостепенна система за контрол на качеството. След приключване на работата високоспециализиран компетентен специалист проверява качеството на извършената работа. След него това се извършва от друг работник. Той също така следи напредъка и информира за готовността. Вашата проверка на качеството на работата се извършва след двукратна проверка. Още нещо, майсторът, който винаги е във връзка, ви съветва по всички възникнали въпроси.
 • Гаранцията за всички работи се предоставя за две календарни години и е фиксирана в Договора. Тоест, това е валиден юридически документ, който потвърждава правото ви на гаранционен ремонт.
 • Възможност за посещение на съществуващи съоръжения. Ако рецензиите и портфолиото не са ви достатъчни, тогава ще се радваме да организираме пътуване до обекта за вас, за да можете да се убедите на живо в нашия професионализъм.

 

Ремонт до ключ с дизайнерски проект


Когато говорим за недвижими имоти от бизнес класа или премиум сегмент, довършителните и ремонтните дейности винаги започват с разработването на дизайнерски проект. Ако се свържете с фирма, която няма собствен дизайнер, тогава сте изложени на голям риск. Факт е, че е напълно неизвестно кой ще бъде поканен да се занимава с вашия апартамент. Освен това желанието да спечелите колкото е възможно повече може да насърчи предприемчивите майстори да наемат нискоквалифициран работник на свободна практика без опит. Въпреки че липсата на опит дори не е най-лошото нещо. В края на краищата той може да върши работата си лошо, в резултат на което ще получите несъответствия в процеса на ремонт и безвкусно декорирани зони. Избирайки „Ем Строй Ремонти”, вие елиминирате всички рискове, описани по-горе. Нашите интериорни дизайнери работят в екипа на компанията от много години, те имат отличен вкус и редовно повишават квалификацията си. Всеки реализиран от нас дизайнерски проект в нова сграда е истинско произведение на изкуството, сякаш слязло от екрана на модно списание. Само за разлика от ретушираните фото интериори, това са освен това много удобни пространства за живеене.

5 причини да поръчате проект за интериорен дизайн на апартамент в Ем Строй Ремонти

 

 1. Ние създаваме най-добрите проекти за дизайн на апартаменти. Убедете се сами, като разгледате работата ни в портфолиото .
 2. Вие не губите време, тъй като ние започваме ремонта в апартамента, когато дизайнерският проект е в процес на разработка. Това е възможно, защото дизайнерът и майсторът правят всичко заедно. Те работят в един офис и си взаимодействат по всички въпроси.
 3. Очакванията и реалността винаги съвпадат. Тоест всичко, което дизайнерът е замислил и сте се съгласили, нашите ремонтни специалисти изпълняват точно с проекта.
 4. Имаме абсолютно адекватни цени за проектиране и ремонт на апартаменти, можете да поръчате и услуга за дизайнерски надзор в „Ем Строй Ремонти”.
 5. Обмисляме концепцията и детайлите предварително! Със сигурност всичко ще ви хареса: светлината ще пада колкото е необходимо, ще има достатъчно контакти за всички електроуреди, няма да се налага да гледате как красивият интериор "потъва" под купчина неща, които не са си намерили място.

 

Ремонт на апартамент в нова сграда - откъде да започнем


Продължавайки разговора за отличителните черти на компаниите, отбелязваме следното. Завършването на апартамент в нова сграда може да бъде добро само ако са изпълнени редица изисквания:

 • Ремонтните и довършителните работи трябва да се извършват от професионалисти.
 • За декорация трябва да се използват само висококачествени и безопасни материали.

 

Специалисти по довършителни работи и ремонти


Случайни майстори, открити в рекламата, както и общи екипи, никога няма да могат да положат дизайнерски покрития от висок клас с високо качество. Те просто нямат достатъчно опит и квалификация. Ако са се занимавали с евтини материали, нямат собствени инструменти, образование и познания по технологии, тогава наемането им е като хвърляне на пари. Като поръчате ремонт до ключ от тях, ще получите нещо и не разбирате как е направено. Ако вие сами решите да снабдите работниците с материали и то с високо качество, това също не е опция. При нерационално използване на скъпи материали ще похарчите повече пари, отколкото ако веднага наемете професионалисти. В „Ем Строй Ремонти” работят високоспециализирани специалисти. И ако трябва да нарисувате детайли по стените, тогава това се прави от професионален художник. Когато искате да поставите дизайнерски плочки, тогава нашият опитен майстор на плочки се заема с работата. Всеки е зает с бизнес, който познава добре и обича.  

Ремонт с материали в нова сграда

 

Сега нека поговорим за материалите. Днес пазарът е залят от евтини и понякога дори опасни за здравето довършителни материали. Но вие трябва да живеете в този апартамент, вдишвайки всеки ден и усещайки с цялото си тяло състава на това, с което са завършени стените, пода и тавана. Наистина ли искате, след като сте спестили малка сума, да живеете в апартамент, където вместо да възстановите тялото, има намаляване на имунитета?!  Смятаме, че отговорът е очевиден. И което е най-интересното, разликата в цената не е толкова значителна. Освен това висококачествените ремонтни материали издържат по-дълго. Те са надеждни, като цяло екологични и изглеждат съвсем различно. Каним ви да разгледате нашето портфолио за ремонт на апартаменти и се уверете във визуалната привлекателност и качество, което се вижда дори от снимката. Въпреки това, ако желаете, можем да организираме обиколка до нашето съоръжение за вас. За да видите сами всичко, за което ви разказваме. И да, още един важен момент. Нашият счетоводен отдел ежеседмично Ви докладва за извършените разходи. Тоест, като сключите споразумение, можете да сте сигурни в рационалното използване на средствата.

Колко струва ремонт на апартамент в нова сграда

 

„Ем Строй Ремонти” е готова за вас да ремонтира апартаменти от всякакъв размер. Както разбирате, цената зависи на първо място от района. Но не само. В края на краищата новите сгради от предприемачи в София се продават с различна степен на готовност.

Колко струва ремонт на нова сграда до ключ - цена с материал

 

 • Ремонт на апартамент без довършителни работи започва с цена от 700 лв на 1 м2 площ;
 • Ако във вашата нова сграда вече е завършена предварителната обработка, цената на ремонта ще бъде от 350,400 лв на 1 m2 площ.


Дизайнерски ремонт на апартамент в нова сграда

 

Съгласете се, че апартамент, който е професионално ремонтиран с участието на дизайнер, изглежда различно. Тоест, това са едни и същи висококачествени материали за довършителни работи, но те са перфектно съчетани един с друг. Всеки перваз, перваза на прозореца, дръжката на вратата - всичко показва, че в процеса е участвал майстор на дизайна. Ако решите, че трябва да поръчате ремонт на апартамент в нова сграда, обадете ни се на телефон 0896221099 . Е, ако имате съмнения и притеснения относно това, тогава, още повече, свържете се с нас по всеки удобен за вас начин, посочен на сайта . Ние ще разсеем митове и страхове и ще създадем вашия мечтан интериор!