Вероятно не сте мислили за това, но обувките изпращат на хората, които изразяват определени качества от характера. Замислявли ли сте се кой е любимия ви модел обувки - класически стилети или спортни маратонки? Любимият ви чифт обувки показва много за вашия характер.

 

По-трудно е да изберете играчка за дете, тъй като в магазините има много голям асортимент и това обърква много родители. Но тя не само трябва да харесва детето, но и да бъде интересна, подходяща за възрастта. Също така, тя трябва да е безопасна и да отговаря на

Топлото време връхлита изведнъж и затова трябва да сте подготвени. Забелязахме повишен интерес към леките, дишащи онлайн маратонки за лято 2021 в нашите офлайн магазини, затова решихме да съставим селекция от топ 5 на маратонки Adidas.

Банско се счита за един от най-модерните ски курорти в цяла Европа. В последно време инвестициите скачат неимоверно- около няколко милиона Евро. Курортното селище -Банско се слави и с най-добрата снежна покривка в България. Там сезонът е изключително дълъг

Въпреки че казват, че закуската е най-важното хранене за деня, също толкова важно е да ядете на обяд. Все пак трябва да сте сигурни, че ще можете да функционирате на пълни обороти до края на деня, нали така?

Освен това е важно да изберете правилните храни, които да захранват тялото ви. Изборът на пилешки хапки с пържени картофи ще ви задоволи само за миг, но накрая ще сте консумирали твърде много калории и ще се чувствате мудни. Ако, от друга страна, напълните чинията си със здравословни храни за обяд, ще имате много по-успешен край на деня.

Круизите в Европа са най-масови у нас по ред причини. В настоящата статия ще ви обясним малко повече за тях, като се надяваме да сме ви максимално полезни в тази насока и да ви помогнем да изберете най-подходящия от множеството предлагани круизи.