Професионална прическа за всеки повод от Myankova

Красивата визия пленява погледи и покорява сърца. А професионалната прическа е един от най-важните елементи от нея. Като професионален фризьор, аз Женя Мянкова, смятам, че правилно положената професионална грижа и стилизирана прическа подчертават сиянието на лицето, точно толкова колкото ви се иска. Красивата коса подобрява настроението, като автоматично повдига самочувствието, предизвика симпатии и възхита. И най-важното – никога не остава незабелязана и никога не се забравя! 

Професионалната прическа за вашия празник е онзи основен елемент, който допълва тоалета и обединява цялата ви визия, превръщайки я в вашата визитна картичка пред обществото.

Всички знаем, че абитуриентският бал е най-важното събитие за всеки тийнейджър. А изборът на стил и декорации на професионални прически за бала всеки следващ сезон става все по-разнообразен, предлагайки нови, зашеметяващи стилове с невероятни декорации като свежи цветя, кристали и елегантни щипки с нотка блясък. Професионалната прическа за бала е точно толкова важна, колкото изборът на перфектната рокля или костюм и правилният грим. Защото балът се запечатва в спомените ни, оставайки на снимки и видеа, намирайки отзвук в социалните мрежи и одобрението на близки и познати. Затова ви предлагам при изборът на перфектната професионална прическа за бала да се доверите на професионалните ни стилисти в салоните ни! Телефон за записвания 0886754370

Сватбата или простото подписване на брак е винаги вълнуващо събитие, както за гостите, така и за самите младоженци. И перфектната визия отново включва професионална прическа, извършена от сръчните ръце на професионалист. 

Професионалната прическа за булката е детайл, който със сигурност не трябва да се оставя за последния момент. Колкото е по-поддържана косата, толкова е по-красива в професионална булчинска прическа. Което означава, че истинската подготовка на косата започва поне месец преди събитието, като грижата за нея трябва да се повери на професионален стилист. Изборът на идеалната професионална прическа за булката често е много труден, но вашият стилист ще ви помогне. Той ще подбере вариантите за професионална прическа, подчертаваща красотата на женската ви фигура. 

За професионалната прическа за сватба важи същото правило – правилната грижа, съчетана с правилната прическа ще ви направят забележими сред гостите на събитието. Защото със сигурност сватба означава много снимки и видеа.

Изборът за подходящ цвят и дължина, дали да е подредена косата в сложна професионална прическа или в небрежни фриволни къдрици е изцяло ваш. Но професионалното му изпълнение зависи от ръцете на професионалният фризьор, който ще съобрази крайния резултат с вашата лична индивидуалност. Ако все още се съмнявате в необходимостта от професионален фризьор, то ето няколко причини, които ще ви убедят в нея.

На първо място професионалният фризьор използва качествени, професионални продукти, както в грижата за косата, така и при професионалната прическа. Той се вслушва в мнението ви, допълвайки го със знания, придобити от своя опит, защото крайната му цел е да ви придаде точно вашата модерна, но и подчертано индивидуална визия на косата. Действията му са винаги майсторски, като не пести време и талант, а атмосферата в салона му ще ви отпусне със своят уют. Излизайки от салона на професионален стилист, вие ще се чувствате като по-добра своя версия, готова да покорява нови върхове!

Не вярвате ли? Посетете https://myankova.com/uslugi  за да разгледате портфолиото ни всички услуги които предлагам, от миглопластика във Варна до професионални прически за празник, бал, сватба. Заповядайте и в моят салон Jenya Myankova за да се преобразите с правилната професионална прическа за вашия празник!