Сешоари за ръце и коса с фотоклетка с ниска консумация на енергия от ново поколение

ФирмаДобави в Избрани
0.00 ( 0 votes )
Цена: 99 лв 99 лв
Контакт 070019901
Добавена 2021-01-15 10:17:19
Създадено от
0.00 ( 0 votes )

Описание

Нови продукти от Катрин Макс ООД. Професионални сешоари за ръце, коса и тяло от ново поколение със студен или топъл въздух. Всички сешоари са предназначени за тоалетни и бани с висока посещаемост : хотели, молове , казина, бензиностанции, учебни и детски заведения.
Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени както от нечуплива, негорима ABS пластмаса, така и от неръждаема стомана и метал в различни цветове. Предлагаме модели с антибактериални филтри . Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години. За по-подробна информация и цени може да посетите фирмените ни сайтове: www.katrin-max.com и www.katrinmax.com .
 При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатен монтаж и доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.
  Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и дозатори ( диспенсъри ) за течен сапун и дезинфектант за ръце , кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия , санитарно и медицинско оборудване.Индустриална и домакинска хартия ,каша и гелове за ръце.Облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици, престилки и др.
  Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.
 
 Може да поръчате и на националния телефона за поръчки за цялата страна: 070019901
 
  Направете правилния избор!

Пдробности

Състояние Ново

Местоположение

Пловдив
бул. Македония 2в
Географски координати: (42.1316227, 24.7448909)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Rating

Price
Product state
Shipment

Users' reviews

Log-in to add review

Последни обяви