110 броя Adipex Retard 15mg - хапчета за контрол на теглото, налични сега

Частно лице**Добави в Избрани**
0.00 ( **0 votes** )
**Цена**: 313 лв 313 лв
**Контакт** 9034846781
**Добавена** 2021-11-24 12:39:37
**Създадено от**
0.00 ( **0 votes** )

**Описание**


100 броя Adipex Retard 15 mg таблетки (за отслабване и красота на тялото)
електронна поща: walton_biotechno_company@dr.comНашият уебсайт : https://waltonbiotechpharmaceuticalcoltd.com/ Нашият номер на WhatsApp/телеграми: 0019034846781
Ние продаваме на едро и на дребно Adipex Retard 15mg (оригинална марка Gerot Pharmazeutika). Нашата поръчка на едро започва от 1000 таблетки, която идва с огромна ценова отстъпка. Adipex Retard 15mg е перорално лекарство, произведено от Gerot, което е известно още като Phentermine и е предназначено да намали теглото и да лекува затлъстяването. При нас можете да спестите парите си и да купите капсули на цени на едро с чисто качествен фентермин. Това лекарство се произвежда от Gerot и е широко използвано сред културистите и хората като цяло, за да се предотврати усвояването на мазнини от човешката диета, като по този начин се намали приема на калории. Adipex Retard 15mg може също да помогне за подобряване на рисковите фактори като високо кръвно налягане, висок холестерол и висока кръвна захар. Adipex Retard 15mg се предлага в кутии, всяка единица съдържа 100 капсули (15 mg / капсула).
Характеристика на продуктаАктивна съставка: ФентерминСредна доза: 30 mg / ден (2 таблетки)Съдържание: 15mgМинимална поръчка: 100 таблетки плюс 10 допълнителни безплатни таблетки (общо 110)Единична цена: 160 € (100 таблетки / капсули)/ (313 Bulgarian Lev)Цена за брой: 1,60 €Основно приложение: За затлъстяване, загуба на тегло, контрол на диетата, подтискащ апетита, отслабване, фитнес на тялото и др.Максимална поръчка: 1000 таблетки / капсули(със или без рецепта)
Алтернативни лекарства за отслабване: Adipex 75mg, Tenuate Retard 75mg, Panbesy и Regeneron-Retard ви помагат да отслабнете.
Продължителността на лечението с тези подтискащи апетита е четири до шест седмици.
Влудявате ли от диета и тренировка, но не получавате желаната загуба на тегло? Adipex Retard 15mg ще бъде едно от най-добрите ви решения. Това е медицински продукт, който се използва широко при лечение на наднормено тегло за възрастни и юноши на 12 или повече години.
Като ефективна добавка към балансирана на калории диета и упражнения, Adipex Retard 15mg доказано помага на хората със затлъстяване бързо да намалят теглото си за кратко време. Обикновено това лекарство се предписва на пациенти, които имат сериозни здравословни проблеми или рискове, причинени от наднормено тегло.
Работейки чрез директно взаимодействие с човешкия мозък, Adipex Retard 15mg помага на пациентите значително да намалят чувството на глад и да се задоволят по-бързо. Колкото по-малко прием на мазнини и калории, толкова по-голяма е ефективността при упражнения за отслабване.
Състав:Една капсула Adipex Retard 15 mg съдържа: 15 mg Phentermine.
Характеристика:Фентерминът е основният елемент на Adipex Retard 15mg. Подобно на фендиметразин и диетилпропион, този елемент работи с невротрансмитерите на мозъка. Когато работят, Phentermine ги стимулира да отделят катехоламини - група невротрансмитери, включваща норепинефрин, епинефрин (известен като адреналин) и допамин. Тези съединения имат способността да потискат апетита точно върху нервната централна система.
Тъй като предупредителният отговор, изпратен от невротрансмитерите, пациентите ще спрат или много по-малко ще се чувстват гладни. Бързото чувство на удовлетворение ще помогне на хората да приемат по-малко храна с всяко хранене. Приемът на мазнини е значително намален и лесно може да се контролира чрез тренировки и диети.
Химично наименование: 2-метил-1-фенилпропан-2-амин.
Странични ефекти на Adipex Retard:След използване на Adipex Retard капсули, основните нежелани реакции, съобщени от чувствителни пациенти, са следните:
Най-популярните странични ефекти за психиатричната система: агресивност, наркомания, прекомерно вълнение, проблеми със съня, световъртеж, депресия, депресия и психоза.
Най-честите нежелани реакции върху сърдечно-съдовата система: сърдечна недостатъчност, инфаркт, инсулт, ангина, неправилен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане.
Други често срещани нежелани реакции: стомашно-чревни проблеми (повръщане, гадене, диария), алергични реакции (обрив, сърбеж по кожата), намалено либидо, импотентност, главоболие, сухота в устата, промяна във вкуса.
Страничните ефекти на Adipex Retard капсули могат да намалят способността за работа с автомобили или машини.
Дозировка:Adipex Retard 15mg капсули трябва внимателно да следва инструкциите на лекарите, специализирани в лечението на затлъстяване.
Препоръчителната дневна доза Adipex Retard за възрастни и юноши над 12 години е 1 15 mg капсула на ден преди сутрешна закуска. Пациентите могат да погълнат хапчето с чаша вода.
Максималната доза за възрастни е две 15 mg капсули на ден. Продължителността на лекарството може да варира от 1 до 3 месеца.
Предозиране: пациентите могат да получат предозиране, когато консумират повече от 2 хапчета Adipex Retard 15 mg на ден. Основните симптоми на предозиране с фентермин, включително: повръщане, гадене, диария, хипотония или хипертония, задух, сънливост, халюцинации, конвулсии, тревожност и тремор.
Потискането на апетита е един от най-добрите и популярни методи за ефективно подобряване на резултатите от загуба на тегло. Можете да си купите и поръчате Adipex Retard 15mg онлайн, за да си осигурите ефективен и безопасен асистент, който в крайна сметка може да реши дискомфорта ви с наднормено тегло. Имаме само 24 часа до 36 часа дневна политика за доставка и доставка в България, Словакия, Германия, Австрия и Швейцария!

**Пдробности**

??Състояние?? Ново

**Местоположение**

Шумен
12 Cottonwood Dr Jackson Township
**Географски координати**: (43.2703797, 26.9247362)
**Местоположението на картата може да не е точно**

**Коментари**

**Rating**

Price
Product state
Shipment

**Users' reviews**

**Log-in to add review**

Последни обяви

 

**Конзола за дебъг на Joomla!**

**Сесия**

**Информация за профила**

**Използвана памет**

**Заявки към базата данни**