Lash Boutique ще се превърне в дом на красотата за клиентките в морската столицаЗадавали ли сте си въпроса „Защо погледът привлича?“. Психолозите и невролозите изследват зрителния контакт между хората години наред и установяват, че с поглед можем да си кажем много неща, неизразими с думи. Срещата с други очи отключва множество мозъчни процеси, задава въпроси, а може да дава и отговори. 

А красивите и изразителни очи имат по-голяма сила, отколкото мнозина си мислят. Само с поглед можете да покорите човека срещу вас и да създадете усещане за надмощие. Това важи в голяма степен за дамите. 

Жена, с неуверен и вперен в земята поглед, е много по-непривлекателна от такава, която излъчва сексапил и самочувствие дори само с очите си. 

За радост, в днешно време, за хубавия женски поглед има и допълнителна помощ. Съвременните методи за разкрасяване помагат да изглеждате изкусително и да покорявате с поглед още при ставането от леглото. 

Един от тези методи е миглопластиката – нова технология за поставяне на мигли върху естествените косъмчета с помощта на специално лепило. 

Ако сте от Варна, или региона, вие сте късметлийка, защото предстои да бъде открит нов салон – Lash Boutique! Това ще се случи на 25.03.2023 г.  на ул. Евлоги Георгиев №1.  Повече за предлаганите услуги можете да разберете в сайта www.myankova.com.

Женя Мянкова е професионалист в областта и след тръгването си от студиото й гарантирано ще сте по-красива и уверена. 

Освен на клиенти, тя се е заела да помага и на колеги – да сдобият повече опит и компетенции. 

В салона ще се провеждат курсове по миглопластика – за начинаещи и напреднали („руски обем“). 

Курсът за начинаещи е базов и дава основни насоки като е изключително практически насочен. Всичко се случва под зоркото око на Женя Мянкова, която наблюдава действията ви, дава съвети и препоръки и ви насочва как да работите правилно и ефективно. 

Курсът за напреднали обучава курсистите на техниката „руски обем“. Това е 3D техника, която придава още по-драматичен и изкусителен поглед. Методът за поставяне е същият като стандартния, но вместо да се залепи един изкуствен косъм върху естествения, се прави снопче от поне три фини косъмчето и то се прилепва към естествената мигла. 

Ако процедурата се извърши професионално и качествено, ефектът наистина е уау. Поддръжката е лесна, в салона ще ви бъде обяснено какво точно трябва да правите и да не правите в началото и след това. 

Други услуги, които ще бъдат предлагани в салона на Женя Мянкова, са перманентен грим/ микропигментация, грим и прическа за бала или за  вашата сватба.  

Последните две са изключително важни, защото са свързани със събития в живота, които остават завинаги в спомените и искаме да сме по-красиви и впечатляващи от всякога. Защото снимки от сватбата се разглеждат и след 50 години, нали?

Салон Lash Boutique, чието откриване се очаква с интерес, няма да прави компромиси с качеството. Консумативите за миглопластика, с които се работи, са на най-високо ниво. Ще се ползват само професионални материали, а клиентките може да са спокойни, че красотата и здравето им са в сигурни ръце. 

В началото Lash Boutique ще бъде като училище за миглопластика, а идеята в последствие е екипът да се разрасне и най-добре представилите се курсисти да останат на постоянна работа. 

Възможността наистина е изключителна, защото процедурата миглопластика набира все по-голяма популярност и е все по-търсена от дамите. 

Ако сте начинаещ гримьор и искате да се развиете в областта, това е вашият голям шанс. 

Ако сте клиент, не пропускайте да посетите салона след неговото откриване на (дата) и да си подарите изкусителен и драматичен поглед. 

Защото всяка жена заслужава да бъде красива.