Майсторите на фирма "Водопроводчик нет" предоставят пълен набор от ВиК услуги за населението на град София и Софийска област. Обадете се на опитен майстор, ако трябва да инсталирате душ кабина, да демонтирате стара вана, да ремонтирате кухненски кран, да свържете

съдомиялна или пералня. Предоставяме планови и спешни услуги за физически лица и организации. Обхватът ни включва апартаменти, частни къщи, офиси и промишлени съоръжения.

 

Консултация с водопроводчик

Компетентната консултация с водопроводчик е ключът към предоставянето на качествени ВиК услуги. Всички консултации в нашата компания по телефона са абсолютно безплатни

Как да спестите от материали

Майсторите ще ви помогнат да изберете висококачествени водопроводни материали на най-добри цени. Не бързайте да купувате материали сами, има много фалшификати на водопроводния пазар. Нашите експерти ще ви помогнат да закупите оригинални водопроводни инсталации и материали на изгодна цена!

Фиксирани цени

Винаги обявяваме пълната цена на ВиК работите след оглед на обекта и сме готови да подпишем писмен договор за извършване на услугите с гаранция

Поддръжка на клиенти

Подпомагането на клиентите на всички етапи на работа от първото обаждане до края на следгаранционното обслужване е наше предимство. Свържете се с "Водопроводчик НЕТ" още сега, ние ще помогнем!

Невъзможно е да си представим модерен апартамент без водопроводно оборудване. Отоплителни радиатори, смесители и душ кабини, баня и тоалетна, а с тях десетки и стотици метри ВиК комуникации. Цялото оборудване изисква правилен монтаж, навременен ремонт и подмяна в случай на повреда на ВиК. Нашата услуга ще ви помогне да извикате водопроводчик навсякъде в София, за да разреши всеки проблем с водопровода.

 

Трябва ли да премахнете запушването, крановете изтичат или трябва да инсталирате ВиК в нова сграда? Сложността и обемът на работата не са важни за нас. Също толкова професионално ще ремонтираме смесителя, ще монтираме филтри за пречистване на водата и ще сменим канализационните тръби в апартамента.

 

Опитът, професионализмът и индивидуалният подход към всеки клиент ни позволяват да решаваме проблемите възможно най-бързо и в удобно за Вас време.