Ремонтът на апартаменти „до ключ“ с високо качество - това е основната дейност на фирма „Аква ЕМ“. Във всяко едно от нашите съоръжения, било то малко студио или голям апартамент в елитен жилищен комплекс, ние се опитваме да постигнем максимално качество и да доведем всичко до съвършенство.

Перфектната интериорна декорация на апартаменти изисква специален подход, знания и умения. В нашата компания работят само квалифицирани майстори, чийто професионализъм се потвърждава от сертификати и дипломи. Извършваме ремонт в София при спазване на всички изисквания и условия на клиента и се фокусираме върху възможно най -високото качество в тази посока.

Идеалният ремонт на апартамент е въплъщение на оригинални творчески решения. Художествено боядисване на стени, декорация на декоративни елементи, арки или колони, стени с венецианска мазилка, създаване на интересни шарки с помощта на мозайки и цветни витражи, многостепенни тавани с вградена сложна система за осветление-всичко това е възможно, когато поръчване на елитен дизайнерски ремонт, който се извършва с помощта на висококачествени и уникални довършителни материали.

Нашата компания си сътрудничи само с надеждни доставчици, чиито стоки са сертифицирани. Ние ще ви помогнем да закупите при изгодни условия не само всички видове строителни материали, но и водопроводно, климатично оборудване, мебели и домакински уреди.

Значението на наличието на дизайнерски проект

Значението на разработването на дизайн на апартамент, преди да започнете ремонт, ви препоръчваме да разработите уникален дизайнерски проект. Този документ ви позволява визуално да представите планираното преустройство: по -функционално зониране на помещенията, разширяване на жилищното пространство с балкони или лоджии, комбиниране на стая с кухня, превръщането им в просторно място за съвместна семейна почивка.

Дизайнерът взема предвид всеки малък детайл и нюанс, за да създаде светла и уютна атмосфера и да направи перфектния ремонт на апартаменти до ключ в София наистина изключителен.

АкваЕМ извършва ремонт на апартаменти: започвайки с измерване и оценка на планираните работи, завършвайки с общо почистване и извозване на строителни отпадъци. Всички видове услуги, условия за изпълнение на работата и фиксирана обща стойност са предписани в договора.

Колко струва да поръчате елитен ремонт на апартамент, ще можем да кажем едва след като нашият оценител посети обекта. Точните прогнози ще бъдат готови до три работни дни.  Общата сума на договора, след подписването му, остава непроменена, въпреки влиянието на външни ценови фактори.