Монтажът на парното е един от най-важните въпроси, които изискват правилното решение за създаване на комфорт в къщата.

Централизираното отопление понякога не отоплява достатъчно стаите. Ето защо трябва да направите дома си по-топъл по всякакъв възможен начин.

Монтаж на парно в апартамента

 

Най-добрият вариант в апартамента би бил подмяната на тръби и инсталиране на радиатори за отопление с висока топлинна мощност. В този случай няма да е излишно да инсталирате автономна отоплителна система. Освен това инсталирането на подово отопление сега е много популярно.

Всички методи са ефективни по свой собствен начин. Те са полезни както за комбиниране, така и за изпълнение поотделно. Винаги можете да поръчате монтаж на парно в Домакинските услуги.

Монтаж на отопление в селски къщи

 

Във вили, селски къщи подобни опции за отопление са подходящи като за апартаменти. В частните домове често е напълно невъзможно да се направи без инсталиране на автономна отоплителна система.

Инсталацията за отопление изисква специални познания. Ето защо е по-безопасно да се обадите на квалифициран водопроводчик. Предлагаме да поръчате ВиК услуга от Аква ЕМ. Нашите майстори ще извършат монтаж, както и всички текущи ВиК и заваръчни работи.

Монтаж на автономно отопление

 

Предимствата на автономното отопление у дома са очевидни. На първо място, това е удобство и комфорт. След като завършите инсталацията, няма да зависите от отоплителния сезон и т. н. И най-важното е, че след време ще видите колко по-икономичен е.

Отоплителна инсталация. Разновидности на отоплителни системи

За всяка стая е необходимо индивидуално да се избере подходяща отоплителна система и да се извърши монтаж на отопление. Най-често се монтират отоплителни котли или конвектори.

Типовете котли се класифицират според използваното гориво (газ, електричество, дизел, въглища и др.). Конвекторните инсталации са газови, електрически и водни.

Монтаж на отоплителни системи. Монтаж на отоплителни котли

По принцип отоплителните котли се монтират в частни домове. Това е солидна и функционална отоплителна система. Съвременните котли се използват не само за отопление на жилища, но и за отопление на вода. Тези функции могат да работят както едновременно, така и поотделно.

Монтаж на отоплителни системи. Монтаж на газови конвектори

Инсталирането на такава система се счита за най-изгодно финансово. Тази инсталация разпределя топлината равномерно, благодарение на което ефективно затопля помещенията. Газовите конвектори са прости и надеждни в експлоатация.

Монтаж на отоплителни системи. Монтаж на електрически конвектори

Електрическите конвектори се използват главно като допълнителни отоплителни уреди. Те са много подходящи, когато трябва да затоплите малка стая за кратко време. Но в жилищните сгради е трудно да се управлява само с електрически конвектори.

Монтаж на отоплителни системи. Монтаж на системи за водно отопление

Водните конвектори се характеризират с повишен топлопренос. Такава инсталация равномерно разпределя топлината и загрява стаята много бързо. Размерите на тези модули са малки, което позволява монтирането им на стена и на пода.

Отоплителна инсталация. Нюансите на работата

Като цяло монтажът на парното е сложна и сериозна работа. Когато инсталирате каквато и да е отоплителна система (с изключение на електрическа), ще трябва да инсталирате отоплителен котел, да инсталирате отоплителни тръби и да инсталирате отоплителни радиатори , както и да инсталирате допълнителни уреди. По време на инсталацията трябва да спазвате правилата за безопасност.

Поръчайте инсталация за отопление

Предлагаме да поръчаме монтаж на парно в Аква ЕМ.

Ще изпълним поръчката на най-високо ниво. И ние ще предоставим писмена гаранция за монтажа.

Без значение каква работа се изисква, всеки от нашите водопроводчици ще я свърши перфектно.

Поръчайте монтаж на парно и осигурете топлината и уюта на вашия дом за дълги години напред.